Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cukiniowe roladki"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 71
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7767
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 71
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7767
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Obrane ziemniaki ugotuj w osolonym wrzątku. Następnie odcedź i rozgnieć tłuczkiem.
Tuńczyka wymieszaj z ziemniakami, jajkami, posiekanym szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Cukinię umyj i przy pomocy obieraczki do warzyw zetnij podłużne paski. Skrop je oliwą i usmaż na patelni grillowej. 5. Rozsmaruj na nich pastę tuńczykową i zwiń w roladki. Na wierzchu ułóż groszek.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 140. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Kurier TV