Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukiniowe rolsy można przygotować na wiele sposobów. W tej propozycji warzywo łączy się z tradycyjnym twarogiem półtłustym o lekko słodkim posmaku.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7047
Polecam.
Odsłon: 162
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5419
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2681
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7047
Polecam.
Odsłon: 162
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5419
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2681
Składniki
Cukinię umyj, a następnie pokrój na cienkie plasterki. Każdy z nich oprósz solą i podsmaż na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony aż będzie miękka. Odstaw do wystudzenia.
Cebulę posiekaj drobno, to samo zrób z koperkiem świeżym. Twaróg przełóż do miski i wlej śmietankę. Dodaj cebulkę i koperek. Dopraw solą i pieprzem.
Na każdym kawałku cukinii rozłóż farsz, a następnie zawiń w roladkę.