Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukiniowe rolsy można przygotować na wiele sposobów. W tej propozycji warzywo łączy się z tradycyjnym twarogiem półtłustym o lekko słodkim posmaku.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29319
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2787
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 156
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18691
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 727
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29319
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2787
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 156
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18691
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 727
Składniki
Cukinię umyj, a następnie pokrój na cienkie plasterki. Każdy z nich oprósz solą i podsmaż na patelni grillowej po kilka minut z każdej strony aż będzie miękka. Odstaw do wystudzenia.
Cebulę posiekaj drobno, to samo zrób z koperkiem świeżym. Twaróg przełóż do miski i wlej śmietankę. Dodaj cebulkę i koperek. Dopraw solą i pieprzem.
Na każdym kawałku cukinii rozłóż farsz, a następnie zawiń w roladkę.