Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Robię sos: cebule obieram, kroję w kostkę lub w piórka i szklę na oleju. Wlewam wodę, dodaję koncentrat pomidorowy, cukier, ocet, keczup i gotuję pod przykryciem ok. 20 min.
Kiełbaski nacinam i podsmażam (na oleju).
Do sosu dodaję sól, pieprz, curry i chili (do smaku). Duszę jeszcze przez chwilę. Polewam kiełbaski sosem i od razu podaję.
50 min • Porcja 420 kcal • Koszt porcji ok. 3,20 zł • Przepis na 3-4 porcje.Źródło: Kobieta i życie