Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś drugi dzień świąt i w końcu normalny obiad, chcecie przepis na pysznie chrupiące ćwiartki kurczaka przygotowane w ....... no właśnie w czym i tu już wyjaśnię wam w podanym przepisie
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5661
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1131
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12250
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5171
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1552
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5661
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1131
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12250
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5171
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1552
Składniki
Przygotowane ćwiartki kurczaka natrzeć przyprawami i wstawić na noc do lodówki
Przygotowane mięso wyjąć z lodówki przełożyć do naczynia w którym będzie pieczone wlać pół szklanki wody a następnie wstawić do zimnego piekarnika ustawić go na 220 stopni i piec 2 godziny plus 10 minut na rozgrzanie. Pół godziny przed końcem pieczenia wlać drugie pół szklanki wody oczywiście mięso co jakiś czas obracać