Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Danie jednogarnkowe z jarzynami i filetami rybnymi"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Rozgrzej olej i zrumień pokrojony boczek i cebulę. Wsyp warzywa i smaż 5 minut.
Wlej 1,5 l wody, dodaj makaron, gotuj aż będzie prawie miękki. Rybę pokrój w paski, dodaj 10 min przed końcem gotowania. Przypraw, a przed podaniem udekoruj koperkiem.
Czas: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień