Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie należy do moich ulubionych a jeszcze lepiej smakuje w wersji domowej.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8617
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1262
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10251
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4660
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 727
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8617
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1262
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10251
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4660
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 727
Składniki
Rozłoż na podkładce 6 placków Tortilla, nałóż z pierwszej strony placków serek smietankowy do smarowania, a następnie po drugiej stronie nałóż sos barbekiu. Weź mięso drobiowe i pokrój je na średńie kwadraciki i usmaz je najlepiej bez panierki, żeby był lepszy smak. Jak już usmazysz mięso porozkladaj je na stronie z sosem barbekiu i weź ser żółty gouda i pokrój go tak samo jak mięso. Położ na mięsie ser i złóż Tortille na pól i smaż przez 5 minut i twoje domowe Quritto jest gotowe! Mniam!