Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz w papierze ryżowym z papryką"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 29
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 29
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1337
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Przepis przysłał Rafał Nalikowski z Jabłonowa.
Filety rybne umyj, osusz, oprósz solą, pieprzem i ostrą papryką. Pokrój na nieduże kawałki. Cebulę obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż ryby z cebulą. Wlej sos sojowy, przypraw, delikatnie wymieszaj.
Paprykę pokrój w paski. Papierki ryżowe namocz w ciepłej wodzie, zgodnie z instrukcją. Ułóż ryby i po pasku papryki, uformuj krokiety. Usmaż na złoto na oleju.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie