Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, bardzo dobre, ładnie wygląda
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 40
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 456
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5694
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38803
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 40
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 456
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5694
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38803
Składniki
Rozmrozić filety, posolić, skropić sokiem z cytryny. Dno naczynia żaroodpornego posmarować oliwą z oliwek, włożyć rybę.
Rybę posypać drobno posiekaną cebulą, wcisnąć przez praskę 2 ząbki czosnku, a na wierzch położyć pomidory koktajlowe. Posolić, posypać świeżo zmielonym pieprzem, wcisnąć j kolejny ząbek czosnku, polać jeszcze odrobiną oliwy i zapiekać około pół godziny. Przed podaniem posypać bazylią.