Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, bardzo dobre, ładnie wygląda
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2977
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2977
Składniki
Rozmrozić filety, posolić, skropić sokiem z cytryny. Dno naczynia żaroodpornego posmarować oliwą z oliwek, włożyć rybę.
Rybę posypać drobno posiekaną cebulą, wcisnąć przez praskę 2 ząbki czosnku, a na wierzch położyć pomidory koktajlowe. Posolić, posypać świeżo zmielonym pieprzem, wcisnąć j kolejny ząbek czosnku, polać jeszcze odrobiną oliwy i zapiekać około pół godziny. Przed podaniem posypać bazylią.