Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj będzie prosto, zwięźle i na temat. Dodajecie mięcho do marynaty dzień wcześniej, przychodzicie z pracy, włączacie piekarnik i gotowe. Do tego ziemniaki z wody, frytki, ryż, kasza czy co tam lubicie. Polecam Arek Gie
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3886
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34224
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1658
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3886
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34224
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1658
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113656
Składniki
Filety oczyszczamy, przekładamy do miski. Dodajemy posiekaną cebulę, śmietanę i przyprawę (od serca możecie sypnąć dodatkowo-zależy od waszych kubków smakowych). Przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na 12 h. Mięso układamy na blasze wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 40 minut w temperaturze 180°C, pod koniec możecie przyrumienić włączając termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.