Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj będzie prosto, zwięźle i na temat. Dodajecie mięcho do marynaty dzień wcześniej, przychodzicie z pracy, włączacie piekarnik i gotowe. Do tego ziemniaki z wody, frytki, ryż, kasza czy co tam lubicie. Polecam Arek Gie
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1836
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 224
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6320
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1836
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 224
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6320
Składniki
Filety oczyszczamy, przekładamy do miski. Dodajemy posiekaną cebulę, śmietanę i przyprawę (od serca możecie sypnąć dodatkowo-zależy od waszych kubków smakowych). Przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na 12 h. Mięso układamy na blasze wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy około 40 minut w temperaturze 180°C, pod koniec możecie przyrumienić włączając termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.