Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17331
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3782
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 127
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 177
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 106
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17331
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3782
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 127
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 177
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 106
Składniki
Mięso kroimy w plastry, tak by otrzymać 5-6 sznycli. Każdy sznycel rozbijamy. Na wykałaczki nabijamy jalapeño. Na każdym sznyclu drobiowym układamy szaszłyk z jalapeño, posypujemy cheddarem. Dokładnie owijamy mięsem. Szaszłyki drobiowe owijamy w plastry szynki szwarcwaldzkiej. Grilujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.