Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5412
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1773
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5320
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1822
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5412
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1773
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5320
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1822
Składniki
Mięso kroimy w plastry, tak by otrzymać 5-6 sznycli. Każdy sznycel rozbijamy. Na wykałaczki nabijamy jalapeño. Na każdym sznyclu drobiowym układamy szaszłyk z jalapeño, posypujemy cheddarem. Dokładnie owijamy mięsem. Szaszłyki drobiowe owijamy w plastry szynki szwarcwaldzkiej. Grilujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.