Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15804
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4784
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 494
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15804
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4784
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 494
Składniki
Mięso kroimy w plastry, tak by otrzymać 5-6 sznycli. Każdy sznycel rozbijamy. Na wykałaczki nabijamy jalapeño. Na każdym sznyclu drobiowym układamy szaszłyk z jalapeño, posypujemy cheddarem. Dokładnie owijamy mięsem. Szaszłyki drobiowe owijamy w plastry szynki szwarcwaldzkiej. Grilujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.