Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Mięso kroimy w plastry, tak by otrzymać 5-6 sznycli. Każdy sznycel rozbijamy. Na wykałaczki nabijamy jalapeño. Na każdym sznyclu drobiowym układamy szaszłyk z jalapeño, posypujemy cheddarem. Dokładnie owijamy mięsem. Szaszłyki drobiowe owijamy w plastry szynki szwarcwaldzkiej. Grilujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.