Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 38
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 35
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 465
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 38
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 35
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 465
Składniki
Mięso kroimy w plastry, tak by otrzymać 5-6 sznycli. Każdy sznycel rozbijamy. Na wykałaczki nabijamy jalapeño. Na każdym sznyclu drobiowym układamy szaszłyk z jalapeño, posypujemy cheddarem. Dokładnie owijamy mięsem. Szaszłyki drobiowe owijamy w plastry szynki szwarcwaldzkiej. Grilujemy po 2-3 minuty z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.