Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Duszona wołowina"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 790
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 177
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 139
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 790
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę, oprósz mąką, obsmaż w garnku na złoty kolor, wyjmij z garnka.
Warzywa pokrój w plastry. Obsmaż w tym samym garnku, co mięso. Dodaj koncentrat, musztardę, ziele oraz liść. Smaż chwilę razem.
Dodaj mięso, wlej ok. 600 ml wody. Kapustę poszatkuj drobno i dodaj do garnka. Gdy lekko zmięknie dodaj esencję Knorr. Zmniejsz ogień i duś do momentu, gdy mięso będzie miękkie.Źródło: Takie jest życie