Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Duszona wołowina z warzywami"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 97
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 50
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 97
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 50
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
Mięso umyj, pokrój w kostkę, obtocz w mące, obsmaż. W garnku podsmaż cebulę. Dodaj podsmażone mięso z tłuszczem. Zalej wodą lub bulionem. Dodaj warzywa i przyprawy. Duś ok. 1,5 godz.
Dodaj resztę składników. Duś 0,5 godz. Dodaj sól, pieprz, cukier i musztardę.
CZAS: około 2,5 godz.Źródło: Dobry Tydzień