Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny szybki obiad polecam:-):-):-):-) w 30 min
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 212
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2837
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 65
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 212
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2837
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Składniki
Na stawiamy wodę w dwóch garnkach do jednego wrzucamy bataty do drugiego groszek z miętą ziemniaki gotujemy do miękkości groszek około 10 min,szparagi dusimy pod przykryciem na patelni około 15 min.Wlewamy wodę na małą patelnię czekamy aż się woda zagotuje i wbijamy powoli jajko czekamy aż się zetnie, bataty bledujemy z koprem następnie osobno bledujemy groszek z miętą,wszystko odrobinę solimy wykładamy na talerz na szparagi wyciągamy jajko i nadcinamy Żeby się rozlało SMACZNEGO:-):-):-):-)