Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny szybki obiad polecam:-):-):-):-) w 30 min
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4687
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12725
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5715
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4687
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12725
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5715
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Składniki
Na stawiamy wodę w dwóch garnkach do jednego wrzucamy bataty do drugiego groszek z miętą ziemniaki gotujemy do miękkości groszek około 10 min,szparagi dusimy pod przykryciem na patelni około 15 min.Wlewamy wodę na małą patelnię czekamy aż się woda zagotuje i wbijamy powoli jajko czekamy aż się zetnie, bataty bledujemy z koprem następnie osobno bledujemy groszek z miętą,wszystko odrobinę solimy wykładamy na talerz na szparagi wyciągamy jajko i nadcinamy Żeby się rozlało SMACZNEGO:-):-):-):-)