Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od otworzenia drzwi lodówki, do gotowego dania minęło 30 minut. Właśnie tak powstała przepyszna tarta serowa z dodatkiem szynki i pomidorków koktajlowych.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 200°C. Ciasto wykładamy w blaszce, nakłuwamy, chwilę podpiekamy. W tym czasie ścieramy ser, kroimy szynę (paski) i pomidorki (połówki), por (piórka). Ciasto smarujemy sosem, posypujemy startym serem oraz porem), układamy szynkę, dodajemy kulki mozzarelli i pomidorki. Oprószamy suszoną bazylią. Wstawiamy do piekarnika na 20 minut.