Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tysięczne danie dodane do smakera jest smaczne i pożywne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Wykonanie: Oliwę rozgrzać na patelni i usmażyć czosnek z cebulą. Dodać pokrojoną marchew, soczewicę, liść, ketchup, podlać 1 litrem wody, przyprawić do smaku i gotować około godziny. Następnie dodać obrane, pokrojone pomidory, chwilę poddusić i podawać z pieczywem.