Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka jak fasolka zawsze smaczna i zdrowa :)))
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 1031
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 5004
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 1031
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 5004
Składniki
Fasolkę dobrze wypłukać i najlepiej zamoczyć dzień wcześniej ( krócej się gotuje ), gotować z dodatkiem ziela, liścia i kminku. Kiedy będzie na wpół miękka dodać obie kiełbasy pokrojone w kostkę ( można podsmażyć na patelni) i dalej gotować. Pod sam koniec gotowania dodać koncentrat, 2 łyżki musztardy i doprawić do smaku solą, pieprzem, bulionem, zagęścić mąką i posypać obficie majerankiem. Jeżeli koncentrat za bardzo nada kwaskowy posmak można w tedy dodać troszeczkę cukru. Smacznego :))))
Przepisy Dania główne
Dania główne
Drobiowe roladki z mozzarellą
Dania główne
Mięciutki schab w sosie
Dania główne
Placki z zakwasu
Dania główne
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym
Drobiowe roladki z mozzarellą
Proste i szybkie w przygotowaniu roladki drobiowe z papryką oraz serem mozzar...
Odsłon: 425
Mięciutki schab w sosie
Mięciutki schab w sosie gotowany i duszony jest wraz z warzywami, dlatego roz...
Odsłon: 9700