Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka jak fasolka zawsze smaczna i zdrowa :)))
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 315
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 338
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 393
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16484
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 113
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 315
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 338
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 393
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16484
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 113
Składniki
Fasolkę dobrze wypłukać i najlepiej zamoczyć dzień wcześniej ( krócej się gotuje ), gotować z dodatkiem ziela, liścia i kminku. Kiedy będzie na wpół miękka dodać obie kiełbasy pokrojone w kostkę ( można podsmażyć na patelni) i dalej gotować. Pod sam koniec gotowania dodać koncentrat, 2 łyżki musztardy i doprawić do smaku solą, pieprzem, bulionem, zagęścić mąką i posypać obficie majerankiem. Jeżeli koncentrat za bardzo nada kwaskowy posmak można w tedy dodać troszeczkę cukru. Smacznego :))))