Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka jak fasolka zawsze smaczna i zdrowa :)))
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5693
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5180
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5693
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5180
Składniki
Fasolkę dobrze wypłukać i najlepiej zamoczyć dzień wcześniej ( krócej się gotuje ), gotować z dodatkiem ziela, liścia i kminku. Kiedy będzie na wpół miękka dodać obie kiełbasy pokrojone w kostkę ( można podsmażyć na patelni) i dalej gotować. Pod sam koniec gotowania dodać koncentrat, 2 łyżki musztardy i doprawić do smaku solą, pieprzem, bulionem, zagęścić mąką i posypać obficie majerankiem. Jeżeli koncentrat za bardzo nada kwaskowy posmak można w tedy dodać troszeczkę cukru. Smacznego :))))