Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka jak fasolka zawsze smaczna i zdrowa :)))
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 81
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 50
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 81
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 50
Składniki
Fasolkę dobrze wypłukać i najlepiej zamoczyć dzień wcześniej ( krócej się gotuje ), gotować z dodatkiem ziela, liścia i kminku. Kiedy będzie na wpół miękka dodać obie kiełbasy pokrojone w kostkę ( można podsmażyć na patelni) i dalej gotować. Pod sam koniec gotowania dodać koncentrat, 2 łyżki musztardy i doprawić do smaku solą, pieprzem, bulionem, zagęścić mąką i posypać obficie majerankiem. Jeżeli koncentrat za bardzo nada kwaskowy posmak można w tedy dodać troszeczkę cukru. Smacznego :))))