Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj! Ostatnio lubimy szybkie gotowanie, co niekoniecznie wiąże się z kiepskim smakiem. Po prostu czekamy na upragniony urlop i leniwca załapaliśmy. Wyjeżdżamy kosztować „innych” potraw, więc lecimy naszą, rodzimą…w wersji ekspresowej ;)
Placki twarogowe to bardzo smaczne, proste w przygotowaniu danie, które można...
Odsłon: 4723
Placki twarogowe to bardzo smaczne, proste w przygotowaniu danie, które można...
Odsłon: 4723
Składniki
Cebulę siekamy, razem z pokrojoną w kostkę kiełbasą, podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę razem smażymy, cały czas mieszając. Podlewamy gorącym bulionem, 10 min. gotujemy bez przykrycia, dodajemy przyprawy. Do całości dodajemy fasolkę wraz z zalewą, gotujemy 5-10 min. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem