Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna fasolka szparagowa z dodatkiem kurczaka w aromatycznej prrzyprawie curry.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10770
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3447
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2483
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10770
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3447
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2483
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.
Kurczaka kroimy w drobną kosteczkę , przekładamy na patelnię z niewielką ilość oliwy z oliwek. Dodajemy przyprawy i chwilę smażymy po około 15 minutach dodajemy fasolkę szparagowa i szpinak.
Smażymy jeszcze chwilę do momentu jak szpinak się rozpuści i odparuje woda. Doprawiamy do smaku.