Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna fasolka szparagowa z dodatkiem kurczaka w aromatycznej prrzyprawie curry.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12301
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425375
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12301
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425375
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.
Kurczaka kroimy w drobną kosteczkę , przekładamy na patelnię z niewielką ilość oliwy z oliwek. Dodajemy przyprawy i chwilę smażymy po około 15 minutach dodajemy fasolkę szparagowa i szpinak.
Smażymy jeszcze chwilę do momentu jak szpinak się rozpuści i odparuje woda. Doprawiamy do smaku.