Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna fasolka szparagowa z dodatkiem kurczaka w aromatycznej prrzyprawie curry.
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 262
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2511
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1584
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14130
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 262
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2511
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1584
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14130
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.
Kurczaka kroimy w drobną kosteczkę , przekładamy na patelnię z niewielką ilość oliwy z oliwek. Dodajemy przyprawy i chwilę smażymy po około 15 minutach dodajemy fasolkę szparagowa i szpinak.
Smażymy jeszcze chwilę do momentu jak szpinak się rozpuści i odparuje woda. Doprawiamy do smaku.