Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna fasolka szparagowa z dodatkiem kurczaka w aromatycznej prrzyprawie curry.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1715
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1506
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1744
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1715
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1506
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1481
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1744
Składniki
Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.
Kurczaka kroimy w drobną kosteczkę , przekładamy na patelnię z niewielką ilość oliwy z oliwek. Dodajemy przyprawy i chwilę smażymy po około 15 minutach dodajemy fasolkę szparagowa i szpinak.
Smażymy jeszcze chwilę do momentu jak szpinak się rozpuści i odparuje woda. Doprawiamy do smaku.