Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryki faszerowane ryżem i mięsem mielonym z dodatkiem sera żółtego idealnie sprawdzą się na upalne dn
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 203
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3997
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 369
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 950
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 203
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3997
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 369
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 950
Składniki
Gotujemy ryż i odstawiamy do ostygnięcia.
Paprykę nacinany od góry, wydrążamy środek
Mięso mielimy, jeśli nie kupujecie gotowca i przyprawiamy.
Ser ścieramy na grubych oczkach.
Wszystko wrzucamy do większej miski (odrobinę sera zostawić do posypania) i mieszamy ręką do połączenia składników.
Nadziewamy nasze papryki, posypujemy serem z wierzchu, przykrywamy odkrojoną góra i wkładamy do naczynia żaroodpornego. Polecam polać odrobiną oliwy i pieczemy 40 min 180 stopni.