Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryki faszerowane ryżem i mięsem mielonym z dodatkiem sera żółtego idealnie sprawdzą się na upalne dn
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1227
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1271
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 206
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1227
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1271
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 206
Składniki
Gotujemy ryż i odstawiamy do ostygnięcia.
Paprykę nacinany od góry, wydrążamy środek
Mięso mielimy, jeśli nie kupujecie gotowca i przyprawiamy.
Ser ścieramy na grubych oczkach.
Wszystko wrzucamy do większej miski (odrobinę sera zostawić do posypania) i mieszamy ręką do połączenia składników.
Nadziewamy nasze papryki, posypujemy serem z wierzchu, przykrywamy odkrojoną góra i wkładamy do naczynia żaroodpornego. Polecam polać odrobiną oliwy i pieczemy 40 min 180 stopni.