Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 254
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 82
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 122
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 254
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 82
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 122
Składniki
Pierwszym etapem jaki wykonujemy jest wstawienie ryzu. Następnie na patelnie dodajemy odrobinę oliwy i wrzucamy mięso. Gdy ryż i mięso się robią, wydrążamy paprykę. Gdy mięso będzie prawie gotowe, dodajemy passate i przyprawiamy wszystko do smaku. Ryż ostudzimy. Wrzucamy mięso i ryż do jednej miski, dodajemy trochę sera. I mieszamy, gdy uzyskamy jednolita kosystencje. Nadziewamy nasze papryczki mięsem. Na wierz dodajemy ser, przykrywamy papryki i boom do piekarnika na około 15 min na 180° Smacznego