Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 210
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 558
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 210
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 558
Składniki
Pierwszym etapem jaki wykonujemy jest wstawienie ryzu. Następnie na patelnie dodajemy odrobinę oliwy i wrzucamy mięso. Gdy ryż i mięso się robią, wydrążamy paprykę. Gdy mięso będzie prawie gotowe, dodajemy passate i przyprawiamy wszystko do smaku. Ryż ostudzimy. Wrzucamy mięso i ryż do jednej miski, dodajemy trochę sera. I mieszamy, gdy uzyskamy jednolita kosystencje. Nadziewamy nasze papryczki mięsem. Na wierz dodajemy ser, przykrywamy papryki i boom do piekarnika na około 15 min na 180° Smacznego