Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie macie pomysłu na pierś z kurczaka? Polecam wam danie które zrobiłam będziecie zachwyceni.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7859
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1057
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13618
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7859
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1057
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13618
Składniki
Pierś kurczaka rozbić tłuczkiem do kotletów.
Pokroić na mniejsze kawałki zrobić przez środek dziurkę.
Zawinąć jak faworki.
Na patelnię wlać olej i smażyć na wolnym ogniu.
Z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z ziemniakami i tłuszczem, surówką z kiszonej kapusty a do popicia maślanka.