Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy znudziły nam się tradycyjne dania, możemy trochę fantazjować i komponować coś innego, polecam fileta w aromatycznych ziołach, zawiniętego w makaronie polanego ketchupem.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11872
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8558
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155334
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11872
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8558
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155334
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1159
Składniki
1. Mięso kroimy na małe paski, solimy.
2. Wsypujemy bułkę tartą do naczynia.
3. Dodajemy oregano oraz tymianek.
4. Fileciki moczymy roztrzepanym widelcem jajku.
5. Następnie obtaczamy w bułce z ziołami.
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
7. Płaty makaronu gotujemy w osolonej wodzie.
8. Na każdym płacie układamy po kawałku mięsa.
9. Mięso smarujemy serkiem.
10. Zawijamy w roladki.
11. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
12. Rozprowadzamy na wierzch ketchup.
13. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy roladki
14. Paprykę drobno kroimy.
15. Układamy na serze.
16. Zapiekamy 10 minut w 180˚C. 17. Na koniec posypujemy drobno siekanym szczypiorkiem. 18. Danie gotowe. 19. Smacznego.