Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow baraniny, podajemy z ziemniaczkami i duszonymi warzywami.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Filety nacinamy "w kratke" na stronie ze skorka i tluszczem. Grillujemy badz obsmazamy na patelni, tak aby nabraly ksztaltu i zlocisto - brazowego koloru.Posypujemy sola i pieprzem.
Mieszamy miod i musztarde, smarujemy filety w trakcie grillowania. W warunkach domowych, po obsmazeniu smarujemy filety glazura i wkladamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, czas pieczenia uzaleniony jest od tego w jakim stopniu wypieczone lubimy filety: krwiste 5 minut srednio krwiste 7-8 minut wypieczone 9 minut