Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow baraniny, podajemy z ziemniaczkami i duszonymi warzywami.
Bardzo smaczny i prosty do zrobienia domowy pasztet świąteczny z kilku rodzaj...
Odsłon: 562
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 202
Makowiec na kruchym cieście z kratką to pyszne i tradycyjnie ciasto idealne n...
Odsłon: 1687
Bardzo smaczny i prosty do zrobienia domowy pasztet świąteczny z kilku rodzaj...
Odsłon: 562
Orzechowe ciasteczka z trzech składników, gotowe w pół godziny. Prościej się...
Odsłon: 202
Makowiec na kruchym cieście z kratką to pyszne i tradycyjnie ciasto idealne n...
Odsłon: 1687
Składniki
Filety nacinamy "w kratke" na stronie ze skorka i tluszczem. Grillujemy badz obsmazamy na patelni, tak aby nabraly ksztaltu i zlocisto - brazowego koloru.Posypujemy sola i pieprzem.
Mieszamy miod i musztarde, smarujemy filety w trakcie grillowania. W warunkach domowych, po obsmazeniu smarujemy filety glazura i wkladamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, czas pieczenia uzaleniony jest od tego w jakim stopniu wypieczone lubimy filety: krwiste 5 minut srednio krwiste 7-8 minut wypieczone 9 minut