Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z kurczaka z dodatkiem pora, który nie tylko ma właściwości lecznice ale również wykorzystywany jest do potraw. Smak pora dodaje nam wyrazisty smak.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1821
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 773
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1821
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
1. Fileta kroimy na większe kawałki.
2. Przyprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
5. Pora kroimy , przekładamy do miski.
6. Dodajemy pieczarki.
7. Z papryki usuwamy gniazdo, kroimy drobno dodajemy do pora.
8. Łączymy z sosem i mieszamy.
9. Farsz wykładamy na kurczaka.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy farsz.
11. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.