Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 654 kcal Węglowodany: 60 g Tłuszcz: 21 g Białko: 44 g
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5580
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3991
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 686
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5580
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3991
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 686
Składniki
1. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. 2. Filet z dorsza umyj i osusz, a następnie przypraw solą oraz pieprzem. 3. Dorsza posmaruj odrobiną masła i zawiń dokładnie w folię aluminiową. 4. Piecz w nagrzanym piekarniku przez około 20 minut. 5. W osobnej miseczce wymieszaj oliwę z oliwek, musztardę, jogurt, sok z cytryny oraz sól i pieprz. 6. Kaszę jaglaną ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 7. Rukolę porwij w palcach, rzodkiewki oraz ogórka pokrój, całość wymieszaj. 8. Dorsza podawaj z sosem musztardowym z posiekaną natką pietruszki, kaszą jaglaną oraz rzodkiewką.