Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 654 kcal Węglowodany: 60 g Tłuszcz: 21 g Białko: 44 g
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 155
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8564
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 379
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5246
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4945
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 155
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8564
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 379
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5246
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4945
Składniki
1. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. 2. Filet z dorsza umyj i osusz, a następnie przypraw solą oraz pieprzem. 3. Dorsza posmaruj odrobiną masła i zawiń dokładnie w folię aluminiową. 4. Piecz w nagrzanym piekarniku przez około 20 minut. 5. W osobnej miseczce wymieszaj oliwę z oliwek, musztardę, jogurt, sok z cytryny oraz sól i pieprz. 6. Kaszę jaglaną ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 7. Rukolę porwij w palcach, rzodkiewki oraz ogórka pokrój, całość wymieszaj. 8. Dorsza podawaj z sosem musztardowym z posiekaną natką pietruszki, kaszą jaglaną oraz rzodkiewką.