Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Filet z dorsza w posypce"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 250
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 250
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Filet potnij na 5 porcji, umyj, osusz. Oprósz przyprawą do ryb, ew. solą i pieprzem. Odstaw na kilka minut. Posiekaj pestki dyni i wymieszaj z otrębami, jajko roztrzep.
Każdą porcję ryby obtaczaj w mące, potem w jajku. Na koniec zanurzaj w posiekanych pestkach i otrębach. Smaż na gorącym oleju na złoty kolor. Podaj z frytkami lub ziemniakami.Źródło: Takie jest życie