Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 284
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3068
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 284
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3068
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Fileta pokroić w małe kawałki i zamarynować w oleju z przyprawami do gyros i kebab.
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Rozgrzać olej na patelni, wyłożyć startą marchewkę i podsmażyć. Przełożyć do miseczki.
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Zeszklić na patelni. Przełożyć do miseczki.
Pieczarki pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni. Przełożyć do miseczki.
Zamarynowanego fileta wyłożyć na patelnię, podlać wodą i dusić do miękkości.
Do uduszonego fileta dodać pozostałe składniki (marchewkę, cebulę i pieczarki) i dusić jeszcze przez chwilę.
Ugotować ryż i można zajadać :)