Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobienie całego dania wraz z dodatkami nie zajmie nam więcej niż 35 min. Przy tym zaskoczymy naszych domowników eksplozją kolorów, smaków i zapachów.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 470
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
Filet myjemy, oczyszczamy i kroimy na dwie części. Każdą cienko rozbijamy, oprószamy z obu stron solą i pieprzem. Na środek każdej układamy po 2 szparagi, posypujemy startym serem, zwijamy. Układamy w naczyniu żaroodpornym, smarujemy pesto z suszonych pomidorów, zapiekamy 25 min w temp 180°C.