Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zwykły filet z kurczaka już nam się znudzi, spróbujmy go odmienić:) Dzięki warstwie sera i pomidorom zyskuje nowy smak.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Składniki
Filety kroimy na mniejsze kawałki, rozbijamy. Posypujemy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Posypujemy serem, na wierzch układamy pokrojone w plastry pomidory.
Filety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekamy przez 20 minut w temperaturze 180 stopni.