Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zwykły filet z kurczaka już nam się znudzi, spróbujmy go odmienić:) Dzięki warstwie sera i pomidorom zyskuje nowy smak.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116536
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7967
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3004
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1527
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1288
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116536
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7967
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3004
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1527
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1288
Składniki
Filety kroimy na mniejsze kawałki, rozbijamy. Posypujemy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Posypujemy serem, na wierzch układamy pokrojone w plastry pomidory.
Filety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekamy przez 20 minut w temperaturze 180 stopni.