Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam coś szczególnego – burgery z łososia ze szpinakiem. Są przepyszne i aromatyczne, nadają się na obiad, na wigilijny stół, a także do hamburgerów. .
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11604
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 77
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8045
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155097
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1115
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11604
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 77
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8045
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155097
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1115
Składniki
Usuń skórę z łososia i zmiel go w maszynce do mielenia mięsa. Przełóż do miski. Szpinak dokładnie umyj i drobno posiekaj i dodaj do łososia. Wbij jajko do miski oraz dodaj przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Pokrusz ser pleśniowy na małe kawałki. Wymieszaj wszystkie składniki razem z solą, pieprzem, gałką muszkatołową i chili. Dodaj również sok z cytryny. Smaż kotlety na patelni teflonowej bez tłuszczu po około 5 minut z każdej ze stron. Podawaj z ziemniakami w mundurkach lub w formie hamburgerów z bułką grahamką.