Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam coś szczególnego – burgery z łososia ze szpinakiem. Są przepyszne i aromatyczne, nadają się na obiad, na wigilijny stół, a także do hamburgerów. .
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9936
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8927
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6332
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9936
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8927
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6332
Składniki
Usuń skórę z łososia i zmiel go w maszynce do mielenia mięsa. Przełóż do miski. Szpinak dokładnie umyj i drobno posiekaj i dodaj do łososia. Wbij jajko do miski oraz dodaj przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku. Pokrusz ser pleśniowy na małe kawałki. Wymieszaj wszystkie składniki razem z solą, pieprzem, gałką muszkatołową i chili. Dodaj również sok z cytryny. Smaż kotlety na patelni teflonowej bez tłuszczu po około 5 minut z każdej ze stron. Podawaj z ziemniakami w mundurkach lub w formie hamburgerów z bułką grahamką.