Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie jednogarnkowe, można podawać na obiad, jako ciepłą kolację
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5352
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5352
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Składniki
Cebule smażymy na tłuszczu na złoty kolor, dodajemy pieczarki pokrojone w plastry. Następnie dolewamy do tego trochę wody i gotujemy. Dodajemy mięso ziele angielskie, liść laurowy i dalej gotujemy, aż mięso będzie miękkie ( Ugotowane mięso kroimy w kostkę). Następnie przyprawiamy solą, pieprzem. Dodajemy przecier, musztardę, starty na tarce ogórek, parówki pokrojone w plasterki. Zagotowujemy, robimy zasmażkę z wody i mąki, tak aby nie było gęste.
Ja osobiście bardzo rzadko robię ją z zasmażką.