Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie jednogarnkowe, można podawać na obiad, jako ciepłą kolację
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 408
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 2288
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 91
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 94
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 408
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 2288
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 91
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 94
Składniki
Cebule smażymy na tłuszczu na złoty kolor, dodajemy pieczarki pokrojone w plastry. Następnie dolewamy do tego trochę wody i gotujemy. Dodajemy mięso ziele angielskie, liść laurowy i dalej gotujemy, aż mięso będzie miękkie ( Ugotowane mięso kroimy w kostkę). Następnie przyprawiamy solą, pieprzem. Dodajemy przecier, musztardę, starty na tarce ogórek, parówki pokrojone w plasterki. Zagotowujemy, robimy zasmażkę z wody i mąki, tak aby nie było gęste.
Ja osobiście bardzo rzadko robię ją z zasmażką.