Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i smaczne mięsko na świąteczny stół.
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 244
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 244
Składniki
Wykonanie: Mięso, boczek zmielić przez maszynkę, dodać serek naturalny, dodać przyprawy i dobrze wyrobić rękami masę mięsną. Gotowe mięso wyłożyć na papier do pieczenia formując prostokąt. Przy jednym boku ułożyć wzdłuż odsączone suszone pomidory. Zwinąć w roladę, boki papieru uformować w cukierek. Przełożyć do formy, podlać odrobiną wody i piec w temperaturze 170 stopni przez 50-60 minut.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 47
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 100