Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste i smaczne mięsko na świąteczny stół.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414527
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2329
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414527
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2329
Składniki
Wykonanie: Mięso, boczek zmielić przez maszynkę, dodać serek naturalny, dodać przyprawy i dobrze wyrobić rękami masę mięsną. Gotowe mięso wyłożyć na papier do pieczenia formując prostokąt. Przy jednym boku ułożyć wzdłuż odsączone suszone pomidory. Zwinąć w roladę, boki papieru uformować w cukierek. Przełożyć do formy, podlać odrobiną wody i piec w temperaturze 170 stopni przez 50-60 minut.