Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Galaretka z kurczakiem"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 358
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 158
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 358
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 158
Składniki
Do niewielkiej ilości wody włóż udko. Dodaj marchewkę z pietruszką i przyprawy. Ugotuj.
Gotowy rosół przecedź, wymieszaj z żelatyną.
Na dno miseczek w kształcie serca rozłóż pokrojone ugotowane . Dodaj groszek oraz kukurydzę i plastry jajka.
Na wierzchu rozłóż pokrojoną czuszkę i zalej żelatyną. Schłodź.
45 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 170
<strong>Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Super TV