Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Galaretka z kurczakiem"
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 246
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 246
Składniki
Do niewielkiej ilości wody włóż udko. Dodaj marchewkę z pietruszką i przyprawy. Ugotuj.
Gotowy rosół przecedź, wymieszaj z żelatyną.
Na dno miseczek w kształcie serca rozłóż pokrojone ugotowane . Dodaj groszek oraz kukurydzę i plastry jajka.
Na wierzchu rozłóż pokrojoną czuszkę i zalej żelatyną. Schłodź.
45 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 170
<strong>Renata Pyzik z Tarnogóry</strong>Źródło: Super TV