Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gnocchi to wloska wersja polskich kopytek, ja proponuje dla tych ktorzy lubia konkretny smak cebuli, czosnku i parmezanu ! Oczywiscie mozna zrobic tez naturalne albo buraczkowe, albo szpinakowe to juz wg upodoban ja polecam sprobowac ta wersje !
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 347
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6187
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10059
Składniki
do zmielonych ziemniakow dodajemy make jajko, przetarty czosnek i cebule oraz parmezan i przyprawy,
wyrabiamy na jednolita mase, i forujemy kluski ja do miesa w kawalku preferuje takie wieksze jak na zdjeciu, ale do samego sosu albo do zapiekania mozna formowac normalne malutkie kluseczki i lekko przycisnac widelcem nadajac ksztaltu,
wrzucac na gotujaca sie wode; gotowac okolo 4 -5 minut az wyplyna na wierzch, podawac prosto po ugotowaniu albo zrobic wczesniej i tak jak ja pokazuje w tej wersji odsmazyc lekko na patelni na lyzce masla posypujac parmezanem z ziolami, smacznego