Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niebanalny pomysł na zrobienie kotletów schabowych w 5 minut. Tak przyrządzony schab smakuje jak z grilla.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12411
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1400
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13330
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5646
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12411
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1400
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13330
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5646
Składniki
Plastry mięsa oprószamy solą i pieprzem. Musztardę mieszamy z miodem. Mięso zanurzamy w sosie musztardowym. Jeśli mamy czas to odstawiamy na godzinę, by się zamarynowało. Plastry mięsa kładziemy na płycie rozgrzanej gofrownicy. Gofrownicę zamykamy. Mięso pieczemy około 3-5 minut, aż się zrumieni i powstanie brązowa kratka. Mięso podajemy z ulubioną sałatką oraz sosem np. jogurtowym, czosnkowym, tzatzyki...