Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Golonka w miodowej bejcy"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 475
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 475
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>
zalewy i golonki zalej wodą, gotuj 2 godz. Ostudź.
bejcy wymieszaj. Cebule pokrój w piórka. Włóż do formy, skrop olejem, posól. Skórę golonek natnij w kratkę, posmaruj bejcą, ułóż na cebuli. Zalej resztą bejcy i kilkoma łyżkami zalewy.
Piecz godzinę w 200°C, podlewając zalewą.
Czas przygotowania: 3 godz. 15 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 3,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie