Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Golonka w miodowej bejcy"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28552
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28552
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>
zalewy i golonki zalej wodą, gotuj 2 godz. Ostudź.
bejcy wymieszaj. Cebule pokrój w piórka. Włóż do formy, skrop olejem, posól. Skórę golonek natnij w kratkę, posmaruj bejcą, ułóż na cebuli. Zalej resztą bejcy i kilkoma łyżkami zalewy.
Piecz godzinę w 200°C, podlewając zalewą.
Czas przygotowania: 3 godz. 15 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 3,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie