Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9953
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2581
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1719
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 644
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3831
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9953
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2581
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1719
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 644
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3831
Składniki
Mięso opłukać , osuszyć, natrzeć pieprzem i tymiankiem. Przykryć i wstawić do lodówki na 24 godziny. Litr wody zagotować z solą czosnkiem i listkami laurowymi. Do gotującej się wody włożyć mięso. Gotować 5 min. Zostawić w wodzie do ostygnięcia. Wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia mięso z zalewą zagotować. Gotować 3 minuty. Znów odstawić na noc do lodówki, a następnego dnia ponownie zagotować. Gotować 2 min. Mięso osączyć.