Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki z mięsa wieprzowego, wymagają więcej czasu w czasie grillowania ale przetrzymane w marynacie sprawią, że będą wyśmienite w smaku.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1324
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 252
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 670
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17055
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 1324
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 252
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 670
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17055
Składniki
Składniki marynaty dokładnie mieszamy. Mięso z boczkiem kroimy w grubą kostkę i zalewamy marynatą. Odstawiamy na całą noc do lodówki. Cebulę kroimy w grube krążki i posypujemy solą i pieprzem. Paprykę kroimy w kostkę wielkości pokrojonego mięsa. Nabijamy na wcześniej namoczone w zimnej wodzie patyczki do szaszłyków i pieczemy na grillu do miękkości.