Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki z mięsa wieprzowego, wymagają więcej czasu w czasie grillowania ale przetrzymane w marynacie sprawią, że będą wyśmienite w smaku.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4760
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34365
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2056
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113745
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4760
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34365
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2056
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113745
Składniki
Składniki marynaty dokładnie mieszamy. Mięso z boczkiem kroimy w grubą kostkę i zalewamy marynatą. Odstawiamy na całą noc do lodówki. Cebulę kroimy w grube krążki i posypujemy solą i pieprzem. Paprykę kroimy w kostkę wielkości pokrojonego mięsa. Nabijamy na wcześniej namoczone w zimnej wodzie patyczki do szaszłyków i pieczemy na grillu do miękkości.