Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grillowane żeberka"
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 454
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 199
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 454
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 199
Przepis dnia
Składniki
Do miseczki wlej olej, ocet winny oraz sos sojowy. Dodaj musztardę, miód, przeciśnięty przez praskę czosnek, paprykę, wymieszaj. Tak przygotowaną marynatą posmaruj mięso. Odstaw do lodówki na ok. 2 godziny.
Piecz na rozgrzanym grillu 30-45 minut, co jakiś czas odwracając i smarując resztą marynaty.
(bez czasu oczekiwania): 10 minut. Porcja: 540 kilokalorii.Źródło: Świat i Ludzie