Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grillowany łosoś z warzywami"
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1084
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6255
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1084
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6255
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
Składniki
Rybę umyć, osuszyć, skropić cytryną, posolić, posypać pieprzem i lekko estragonem. Grillować, aż ryba się zetnie, ok. 20 minut. Warzywa oczyścić. Pora pociąć w talarki, a marchewkę w grubszą kostkę i zblanszować kilka minut we wrzącej, osolonej wodzie, podawać polane roztopionym masłem razem z łososiem.
Jeśli nie przepadamy za specyficznym aromatem estragonu, można zastąpić go np. rozmarynem.
ok. 55 minutŹródło: Twoje Imperium