Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5355
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 410
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5355
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 410
Składniki
Opłucz i osusz szpinak. Grzyby umyj, oczyść. Nóżki odetnij i drobno posiekaj razem z cebulą. Podsmaż je na rozgrzanym tłuszczu. Zdejmij z patelni i usmaż na niej szpinak. Posól, popieprz, dodaj szczyptę gałki muszkatołowej i czosnek.
Wrzuć podsmażone nóżki, posiekane suszone pomidory i pokruszoną fetę. Wymieszaj. Usmaż kapelusze, odstaw do ostygnięcia. Wypełnij je farszem, posyp startym parmezanem. Możesz wstawić na chwilę do piekarnika. Podawaj na ciepło.
• 30 minut • dla 4 osób • cena 27 złŹródło: Show