Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby z patelni, są bardzo dobrym dodatkiem do dania głównego lub mogą być samodzielną przekąską pod warunkiem, że jest ich sporo. Podczas zbierania pamiętajmy, by nie zbierać grzybów, których nie znamy. Zebrane grzyby należy przebrać i upewnić się, że są jadalne za pomocą innej osoby, która zna się w tym temacie.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 928
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 275
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 136
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2666
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 928
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 275
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 136
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2666
Składniki
Zaczynamy od przygotowania grzybów. Najpierw grzyby należy przebrać, oczyścić i pokroić w kawałki.
Następnie obrać i pokroić cebulę.
Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy masło rozgrzewamy. Grzyby wrzucamy na patelnię dodajemy cebulę i dusimy mieszając.
Całość solimy, pieprzymy i dodajemy majeranek. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu ok 30 min.
Dodajemy ulubiony kotlecik i kawałek jabłka, a teraz to już tylko smacznego.