Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby z patelni, są bardzo dobrym dodatkiem do dania głównego lub mogą być samodzielną przekąską pod warunkiem, że jest ich sporo. Podczas zbierania pamiętajmy, by nie zbierać grzybów, których nie znamy. Zebrane grzyby należy przebrać i upewnić się, że są jadalne za pomocą innej osoby, która zna się w tym temacie.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 235
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1041
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 235
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1041
Składniki
Zaczynamy od przygotowania grzybów. Najpierw grzyby należy przebrać, oczyścić i pokroić w kawałki.
Następnie obrać i pokroić cebulę.
Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy masło rozgrzewamy. Grzyby wrzucamy na patelnię dodajemy cebulę i dusimy mieszając.
Całość solimy, pieprzymy i dodajemy majeranek. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu ok 30 min.
Dodajemy ulubiony kotlecik i kawałek jabłka, a teraz to już tylko smacznego.