Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby z patelni, są bardzo dobrym dodatkiem do dania głównego lub mogą być samodzielną przekąską pod warunkiem, że jest ich sporo. Podczas zbierania pamiętajmy, by nie zbierać grzybów, których nie znamy. Zebrane grzyby należy przebrać i upewnić się, że są jadalne za pomocą innej osoby, która zna się w tym temacie.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1303
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3147
Polecam.
Odsłon: 1951
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1303
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3147
Polecam.
Odsłon: 1951
Składniki
Zaczynamy od przygotowania grzybów. Najpierw grzyby należy przebrać, oczyścić i pokroić w kawałki.
Następnie obrać i pokroić cebulę.
Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy masło rozgrzewamy. Grzyby wrzucamy na patelnię dodajemy cebulę i dusimy mieszając.
Całość solimy, pieprzymy i dodajemy majeranek. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu ok 30 min.
Dodajemy ulubiony kotlecik i kawałek jabłka, a teraz to już tylko smacznego.