Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby z patelni, są bardzo dobrym dodatkiem do dania głównego lub mogą być samodzielną przekąską pod warunkiem, że jest ich sporo. Podczas zbierania pamiętajmy, by nie zbierać grzybów, których nie znamy. Zebrane grzyby należy przebrać i upewnić się, że są jadalne za pomocą innej osoby, która zna się w tym temacie.
W sezonie warto skorzystać i przygotować coś pysznego z cukinii. Poniżej pomy...
Odsłon: 92
Jest to bardzo apetyczna propozycja obiadu, która jeżeli wcześniej usmażymy w...
Odsłon: 161
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 2203
W sezonie warto skorzystać i przygotować coś pysznego z cukinii. Poniżej pomy...
Odsłon: 92
Jest to bardzo apetyczna propozycja obiadu, która jeżeli wcześniej usmażymy w...
Odsłon: 161
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 2203
Składniki
Zaczynamy od przygotowania grzybów. Najpierw grzyby należy przebrać, oczyścić i pokroić w kawałki.
Następnie obrać i pokroić cebulę.
Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy masło rozgrzewamy. Grzyby wrzucamy na patelnię dodajemy cebulę i dusimy mieszając.
Całość solimy, pieprzymy i dodajemy majeranek. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu ok 30 min.
Dodajemy ulubiony kotlecik i kawałek jabłka, a teraz to już tylko smacznego.