Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby z patelni, są bardzo dobrym dodatkiem do dania głównego lub mogą być samodzielną przekąską pod warunkiem, że jest ich sporo. Podczas zbierania pamiętajmy, by nie zbierać grzybów, których nie znamy. Zebrane grzyby należy przebrać i upewnić się, że są jadalne za pomocą innej osoby, która zna się w tym temacie.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3993
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 35
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2002
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3993
Składniki
Zaczynamy od przygotowania grzybów. Najpierw grzyby należy przebrać, oczyścić i pokroić w kawałki.
Następnie obrać i pokroić cebulę.
Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy masło rozgrzewamy. Grzyby wrzucamy na patelnię dodajemy cebulę i dusimy mieszając.
Całość solimy, pieprzymy i dodajemy majeranek. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu ok 30 min.
Dodajemy ulubiony kotlecik i kawałek jabłka, a teraz to już tylko smacznego.