Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MÓJ EKSPERYMENT PO "CZYSZCZENIU" LODÓWKI PO IMPREZIE ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10692
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10692
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
MIĘSO POKROIĆ W KOSTKĘ (DUŻĄ) I PODSMAŻYĆ NA PATELNI, NASTĘPNIE PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA I ZALAĆ WODA NA TEJ SAMEJ PATELNI PRZESMAŻYĆ PAPRYKĘ OK 5-6 POŁÓWEK I OGÓREK OK 6 ŚREDNICH SZTUK POKROJONYCH W PASKI ORAZ CEBULĘ I RÓWNIEŻ PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA W KTÓRYM JEST MIĘSO WSZYSTKO RAZEM PODLAĆ WODĄ I GOTOWAĆ OK 30 MIN. NA KONIEC DODAJEMY KMINEK OK 2-3 ŁYŻECZEK PIEPRZ, SÓL. VEGETĘ WG WŁASNYCH SMAKÓW