Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz mięsno-grzybowy"
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17411
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1108
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6318
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 590
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17411
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1108
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6318
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 590
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, paprykę w paski, a grzyby w plasterki. Na oleju porcjami obsmaż mięso. Przełóż do rondla. Podsmaż grzy by – najpierw oprósz je mąką, potem zasmaż i przełóż do mięsa. Podlej bulionem.
Dodaj paprykę, musztardę, koncentrat pomidorowy, sos worcester, tymianek i listek laurowy. Wymieszaj. Duś 30 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Podawaj z makaronem.Źródło: Kurier TV