Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz mięsno-grzybowy"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 217
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 907
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 217
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9320
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, paprykę w paski, a grzyby w plasterki. Na oleju porcjami obsmaż mięso. Przełóż do rondla. Podsmaż grzy by – najpierw oprósz je mąką, potem zasmaż i przełóż do mięsa. Podlej bulionem.
Dodaj paprykę, musztardę, koncentrat pomidorowy, sos worcester, tymianek i listek laurowy. Wymieszaj. Duś 30 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Podawaj z makaronem.Źródło: Kurier TV