Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz mięsno-grzybowy"
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, paprykę w paski, a grzyby w plasterki. Na oleju porcjami obsmaż mięso. Przełóż do rondla. Podsmaż grzy by – najpierw oprósz je mąką, potem zasmaż i przełóż do mięsa. Podlej bulionem.
Dodaj paprykę, musztardę, koncentrat pomidorowy, sos worcester, tymianek i listek laurowy. Wymieszaj. Duś 30 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Podawaj z makaronem.Źródło: Kurier TV