Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz rybny z warzywami i pieczarkami"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Ryby (mintaj, dorsz) pokrój w kostkę. Pieczarki pokrój na małe kawałki, pory na plasterki, cebulę w piórka. Pomidory sparz, obierz, posiekaj. Marchewki zetrzyj na tarce. Czosnek posiekaj. Warzywa włóż do rondla, wlej bulion, dodaj ziele angielskie, przypraw, duś 15 min. Dodaj ryby, duś 10 min. Przypraw.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie