Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz rybny z warzywami i pieczarkami"
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 44
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 711
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 58
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 44
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 711
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 58
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Składniki
Ryby (mintaj, dorsz) pokrój w kostkę. Pieczarki pokrój na małe kawałki, pory na plasterki, cebulę w piórka. Pomidory sparz, obierz, posiekaj. Marchewki zetrzyj na tarce. Czosnek posiekaj. Warzywa włóż do rondla, wlej bulion, dodaj ziele angielskie, przypraw, duś 15 min. Dodaj ryby, duś 10 min. Przypraw.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie