Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie dla wegetarian i miłośników lekkiej kuchni
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 169
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 315
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1542
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 169
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 315
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1542
Składniki
1. cebulę i czosnek pokroić w plasterki, poddusić na łyżce oleju, dodać obrane i pokrojone w półplastry ziemniaki, oraz pokrojona marchew, chwilę poddusić, podlać gorącą wodą, dodać sól i łyżkę sosu sojowego, dusić na małym ogniu, 2. pieczarki pokroić w półplasterki, podsmażyć, seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać wraz z pieczarkami i podzielonym na cząstki brokułem do garnka, dolać wody, dodać koncentrat, dusić jeszcze chwilę (należy uważać, żeby warzywa się nie rozgotowały), dodać oregano, doprawić finalnie, podawać samodzielnie, smacznego