Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, pełne smaku i witamin danie
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 348
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6188
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10060
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 785
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 348
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 6188
Przepis na proste i szybkie w przygotowaniu kluseczki z twarogu, mąki i jajek...
Odsłon: 1381
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2874
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10060
Składniki
1. soczewicę namoczyć, gotować prawie do miękkości, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę i plasterki, 3. olej rozgrzać, wrzucić cebule i czosnek, dodac pozostałe warzywa, oprócz cukinii i brokuła, chwile podsmazyć, podlać gorącą wodą, posolić, dusić na małym ogniu, gdy warzywa zmiękna dodać pokrojonego brokuła, cukinię i ugotowaną soczewicę, dusić jeszcze chwilę aż warzywa będą miękkie, doprawić do smaku, smacznego