Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, pełne smaku i witamin danie
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9588
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 208
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20886
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9588
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4441
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 208
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20886
Składniki
1. soczewicę namoczyć, gotować prawie do miękkości, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę i plasterki, 3. olej rozgrzać, wrzucić cebule i czosnek, dodac pozostałe warzywa, oprócz cukinii i brokuła, chwile podsmazyć, podlać gorącą wodą, posolić, dusić na małym ogniu, gdy warzywa zmiękna dodać pokrojonego brokuła, cukinię i ugotowaną soczewicę, dusić jeszcze chwilę aż warzywa będą miękkie, doprawić do smaku, smacznego