Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz wołowy z rozmarynem i tymiankiem"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 326
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 105
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32709
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 279
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 326
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 105
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5099
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32709
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 358
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 279
Składniki
4 porcje • : 15 min • duszenie: 60 min • 606 kcal/porcja • 6 zł/porcja
Mięso pokrój w kawałki i obsmaż na brązowo na oleju. Zdejmij z patelni. Wrzuć pokrojoną cebulę i podsmaż. Następnie dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojoną w kostkę marchewkę i zioła. Smaż, mieszając, 5 minut.
Dodaj do przypraw mięso, pastę pomidorową, posiekane fileciki anchois. Podlej bulionem i winem. Duś ok. godziny. Pod koniec przypraw do smaku. Podawaj z ziemniakami i gotowanymi brokułami.Źródło: Olivia