Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz wołowy z rozmarynem i tymiankiem"
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1843
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 228
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6323
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1843
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 228
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6323
Składniki
4 porcje • : 15 min • duszenie: 60 min • 606 kcal/porcja • 6 zł/porcja
Mięso pokrój w kawałki i obsmaż na brązowo na oleju. Zdejmij z patelni. Wrzuć pokrojoną cebulę i podsmaż. Następnie dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojoną w kostkę marchewkę i zioła. Smaż, mieszając, 5 minut.
Dodaj do przypraw mięso, pastę pomidorową, posiekane fileciki anchois. Podlej bulionem i winem. Duś ok. godziny. Pod koniec przypraw do smaku. Podawaj z ziemniakami i gotowanymi brokułami.Źródło: Olivia