Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko, łatwo się robi.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16886
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 851
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24170
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16886
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 851
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24170
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie obsmażamy na rozgrzanym oleju.
2. Przyprawiamy przyprawami: sól oraz papryki
3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, dodajmy do mięsa.
4. Podlewamy wodą i prużymy. 5. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy warzywa i prużymy.
6. Robimy zaprawkę z mąki z odrobiną wody i wlewamy do gulaszu
7. Potrawa gotowa. 8. Smacznego.