Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko, łatwo się robi.
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 148
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7566
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 200
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 108
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 208
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 148
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7566
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 200
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 108
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 208
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie obsmażamy na rozgrzanym oleju.
2. Przyprawiamy przyprawami: sól oraz papryki
3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, dodajmy do mięsa.
4. Podlewamy wodą i prużymy. 5. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy warzywa i prużymy.
6. Robimy zaprawkę z mąki z odrobiną wody i wlewamy do gulaszu
7. Potrawa gotowa. 8. Smacznego.