Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko, łatwo się robi.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15095
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15095
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, następnie obsmażamy na rozgrzanym oleju.
2. Przyprawiamy przyprawami: sól oraz papryki
3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, dodajmy do mięsa.
4. Podlewamy wodą i prużymy. 5. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy warzywa i prużymy.
6. Robimy zaprawkę z mąki z odrobiną wody i wlewamy do gulaszu
7. Potrawa gotowa. 8. Smacznego.